У Криму росіяни нерухомість купувати перестали

25 Вересня 2015 Спеціальні пропозиції

На усю нерухомість на території окупованого Криму попит, який виник минулого року навесні, впав. Причина – рубль, що обвалився, і ціни, які є завищеними.
Під кінець літа цього року росіяни перестали практично придбавати на території окупованого Криму нерухомість. Юлія Низяєва, працюючи в Росії членом Гільдії ріелторів, повідомила цей факт.
Росіяни в Криму за 2014 рік придбали більше, ніж 10000 квартир плюс велика кількість інших об’єктів нерухомості. Низяєва стверджує, що активний попит в Криму на нерухомість, який виник навесні минулого року, знизився унаслідок рубля, що обвалився. Фактично, на півострові ринок завмер.
«Угоди активно пішли до грудня, ну а потім, внаслідок високого курсу, угоди у великих об’ємах призупинилися. Ті попередні договори, підписані які були в доларах, стали розривати, а з цих питань почалися судові процеси«, – розповіла Низяєва.
Більше того, вона додала, що не влаштовує потенційних покупців недостатньо розвинена інфраструктура плюс завищені ціни. «Дуже багато росіян упевнені, що справедливих цін в Криму на нерухомість не існує, а це відповідає дійсності. Якості ціни не відповідають», – стверджує Низяєва.