Чи варто купувати житло в столиці?

31 Серпня 2015 Спеціальні пропозиції

Купуючи нерухомість, нерідко українці ставлять собі питання, чи вчасно угода здійснюється, а чи не знизиться вартість житла в Києві в найближчому майбутньому.
Через економічну ситуацію, яка зараз склалася в нашій країні, власники квартир вимушені знижувати вартість квадратних метрів. Дуже часто покупці, вибираючи житло, чекають, що ціни скоро ще впадуть, а тому вичікують час для того, щоб нерухомість придбати ще дешевше. Експерти радять з купівлею житлової нерухомості не затягувати, тому що якогось різкого зниження цін в найближчому майбутньому не очікується.

Новини нерухомості: Бюджетне житло в Києві

«Житло економ-класу зараз користується найбільший попитом», – стверджують фахівці. Щоправда, цікаві пропозиції з продажу різних об’єктів – досі велика рідкість. Усі хочуть купити квартиру з хорошою ціною, зручним розташуванням у будинку, а також у безпосередній близькості від метро. Але такі варіанти попадаються украй рідко.
На сьогодні покупці умовно розділилися на дві різні групи: у одних мета купівлі житла – обзавестися власною квартирою, щоб не орендувати її, а ось у інших гострої житлової проблеми не спостерігається, тому вони не поспішають купувати житло, а просто прицінюються.

Новини продажу про житла: У яких куточках світу житло продається найвигідніше?
Власники житла практично завжди готові торгуватися під час продажу, правда, ви не завжди зможете «вибити» для себе хорошу знижку. Погашення кредиту або якісь інші боргові зобов’язання – це ті причини, через які власники погоджуються на істотне зниження цін.