Назад
15
Бер.
2017

Бути добру! Flame запускає благодійний челендж в підтримку Life Menu

Беріть участь в благодійному кулінарному челенджі від Flame – замовляйте страви від українських зірок, допомагайте дітям та отримуйте за це фірмові подарунки від ресторану!
Робити добрі справи разом з Flame зовсім нескладно і дуже приємно! Беріть участь в нашому благодійному кулінарному челенджі – замовляйте страви від українських зірок, допомагайте дітям і отримуйте за це фірмові подарунки від ресторану!
Отже, щоб стати учасником Life Menu:
Замовляйте страву від наших знаменитостей зі спеціального меню Flame
Отримайте від офіціанта браслет благодійного фонду ItsForKids
Сфотографуйте страву та опублsreqnt фото у Facebook з хештегами #lifemenubyflame #яделаюэтодлядетей #flame
Щомісяця ми обиратимемо переможця за кількістю лайків під фото у Facebook і нагороджуватимемо його фірмовими подарунками: футболкою з написом “Я помогаю детям вместе с FLAME! Быть добру!” і авторською шоколадною медаллю від шеф-кухаря Євгенія Гусєва!
Список страв Life Menu:
Тартар з мармурової яловичини з перепелиним яйцем від Арсена Мірзояна і Тоні Матвієнко
Слабосолоний лосось з цитрусовим гарніром і сирною пінкою від ALYOSHA, Сані Димова і Світлани Катренко
Салат Капрезе Фьюжн від Таня BerQ
Салат Рокфор з блакитним сиром і в’яленими томатами від Влади Литовченко
Салат з рубаним стейком на брускеті від Амадора Хосе Лопес Родрігеса і Олега Серафіна
Салат з тигрових креветок з апельсиново-яблучним чатні від Світлани Тарабарової
Курча табака з печеною грушою і апельсиновим соусом від Анни Ахави і Аліни Башкіної
Стейк Ті Боун (Україна) з овочевим тіаном від Василя Бондарчука та Каті Веласкес
Стейк Тендерлоін (Україна) з запеченими овочами від Тамерлана і Альони
Ванільний Мільфей з ягодами від Ілони Ґвоздєвої та Мірослави Карташової
5% від вартості цих страв ресторан перераховує до благодійного фонду ItsForKids ( «Це для дітей»). Зібрані кошти підуть на придбання обладнання для дитячого відділення Інституту нейрохірургії ім. Ромоданова. Договір і документи Фонду відвідувачі можуть запросити у адміністратора або директора ресторану.