New Year 2019. Люди, які грають в ігри!

05 Грудня 2018 Новини комплексу
Запалюємо Новорічний вогонь радості та щастя разом із Flame Family Restaurant!
Запрошуємо Вас із родиною провести одну з найважливіших та найочікуваніших ночей року разом із нами! Ми приготували для Вас неймовірне дійство, яке запам’ятається Вам та вашим рідним на увесь наступний рік. Повірте, Ви просто не можете це пропустити!
Саме для Вас о 21.00 ми відкриваємо двері у найвеселішу та найкреативнішу новорічну вечірку, адже це – «Тверезий Новий Рік. Люди які грають в ігри».
О 22.00 розпочинається Новорічне дійство. Для маленьких сонечок ми приготували щось дійсно особливе: дитяче меню на вибір; подарунки для кожної дитини, адже це – Новий Рік, на який малеча так чекає та насичена розважальна програма зі справжнім Дідом Морозом! Тож вашим діткам не доведеться сумувати за дорослим столом, поки Ви граєте, знайомитесь та промовляєте новорічні тости!
Для дорослих гостей ми приготували не менш цікаву та креативну програму! Ми пропонуємо пограти в ігри! Так-так, саме в інтелектуальні та інтерактивні ігри! Несподівано? Ми знаємо. Але пора відходити від класичних форматів святкування перед телевізором або сидячи на диванах та переходити до живого спілкування та активностей! Згодні?)
Отже, на Вас чекає зустріч з Дідом Морозом – біт боксером, який вразить своїми оригінальними вміннями та розвеселить компанію, серпантинне шоу, яке створить неймовірний святковий антураж та вразить яскравістю кольорів; надзвичайно крута фотозона для яскравих кадрів та ще багато чого цікавого!
Різноманітне святкове меню від нашого шеф-кухаря та вишукане німецьке безалкогольне вино, незабутня дружня атмосфера та святковий настрій не залишать Вас байдужими!
Вартість святкування: для дорослого (з 16 років) – 2200 грн.
Діти та підлітки від 2 до 16 років – 300 грн.
Діти від 0 до 2-х років – безкоштовно
Зустрічайте Новий рік у колі однодумців креативно та весело!