Як виглядає надійний забудовник?

20 Березня 2014 Спеціальні пропозиції

Останні події в країні показали непідготовленість ряду київських забудовників до коливань ринку і вичікувальної позиції покупця. Давайте спробуємо проаналізувати сьогоднішню ситуацію на первинці. Є кілька компаній, які задають ситуацію на ринку. Вони будували, будують і, швидше за все, будувати будуть. При всьому цьому купити квартиру в готовому будинку у надійного забудовника важко: вибір мінімальний, та й ціни кусаються. Альтернативою був і залишається найближчий передмістя Києва.
А що там? Плюси, мінуси, переваги?
Читайте также: Забудовники вирубують дерева? Поскаржтеся і будівельна компанія заплатить
Ймовірним мінусом на перший погляд може здатися відстань до місця роботи. Але! Дістатися в центр з лівого берега і, скажімо, з Крюківщинської траси (Київ-Боярка, що проходить через Жулянський шляхопровід) займає приблизно однаковий час (з невеликою перевагою Вишневого-Крюківщини) при приблизно однаковій відстані. Так що ж будується в Київському районі? За даними департаменту оцінки й консалтингу, на сьогоднішній день обсяг продажів передмістя зрівнявся зі столицею і продовжує набирати обертів.
Варто відзначити, що більше половини новобудов припадає на Києво-Святошинський район.
Приблизно 15% – Боярка та Вишневе. На думку Сергія Сушко, директора департаменту оцінки й консалтингу Colliers International, складно спрогнозувати подальший розвиток ринку нерухомості в політичних і економічних умовах. Але можна абсолютно точно стверджувати, що як тільки ситуація в країні стабілізується, Києво-Святошинський напрямок буде одним з найбільш популярних і пріоритетних.
Так хто ж він, надійний забудовник Києво-Святошинського району? Що працює близько 10 років на ринку? Пережив всі кризи? Чи не зупинив будівництво ні на день? Чому Ви про нього майже нічого не знаєте? А він не вкладає шалені гроші в рекламний бюджет, половина бордів Києва та району не рясніє його фасадами, десятки тисяч банер не маячать в інтернеті.
Він будує. Щодня.
Банально? Ось ще трохи «банального». Він дійсно допомагає людям. І сьогодні ця позиція актуальна як ніколи. Він іде на зустріч своїм клієнтам, так як в дійсності не байдужий до долі українського народу. А ще просто тому, що він може собі це дозволити.
Завдяки своїй принциповій життєвої позиції і правильному розподілу ресурсів, він не починає жоден новий проект, не маючи за спиною коштів для його завершення. Це розумно? Правильно? Не беремося судити, але продукт користується успіхом на ринку і активно розкуповується.
Що можемо ми? Наприклад, стати частиною родини «Маленької Європи» і оселитися в теплому термобудинку, побудованому із застосуванням всіх сучасних технологій.
Ось відгук одного з мешканців від 19 березня поточного року (мова, стилістика і орфографія оригіналу збережені в повному обсязі): «Шановні представники забудовника «Евромісто», менеджери Ольга, Олена і їхні колеги, шановні будівельники, які трудяться на цьому будівельному майданчику, до всіх, хто зараз творить цей комплекс, я звертаюся! Спасибі, що в такий важкий для країни час ви продовжуєте працювати, творити і радувати нас – інвесторів. Зараз це будівництво – не просто будівництво. Це наша надія на те, що попереду наших молодих сімей чекає світле, радісне, щасливе життя в світі і процвітанні. Адже коли ми бачимо на сайті, як просувається справа, як ви стараєтесь, ми віримо, що світ переможе війну, що закінчаться наші постійні тривоги і настануть світлі часи. Спасибі вам, що і ви в це вірите і своєю працею підтверджуєте наші очікування. З повагою, Наталія Удовченко.»