Як орендувати квартиру без втрат?

19 Серпня 2015 Спеціальні пропозиції

Стабільний попит має оренда квартир, як в Києві, так і вусіх інших містах.
Безліч орендодавців здатні придумати різноманітні хитрощі для того, щоб у орендаря виманити гроші. Ось декілька найпоширеніших трюків і варіантів боротьби з такою хитрістю.
Якими хитрощами орендодавці зазвичай користуються.
Дуже часто ріелтори виставляють фотографії квартир з дорогим відмінним ремонтом, але при цьому значно нижче ринкової вартості житла. Щоб подібний об’єкт перевірити необхідно перевірити фото. А найголовніше, передусім, зверніть увагу на те, на скільки відповідає співвідношення якості і ціни. Всім зрозуміло, що дешевим не буває хороше житло.
Подібну квартиру виставляють як приманку: якщо по оголошенню звернуться, то така квартира виявиться або вже зданою, чи ви отримаєте пропозицію розглянути пару-трійку інших варіантів, або ж за те, що ви подивитесь квартиру, у вас попросять аванс.
Можуть також виставляти ті квартири, які вже по факту здані, але на агентство працювати продовжують. Після того, як ви подзвоните по оголошенню, вам запропонують безліч інших варіантів або ж у базі залишать цей номер телефону. А ось тоді вже багато інших ріелторіворендареві дзвонитимуть, щоб запропонувати своїпослуги. Для того, щоб вас не упіймали на вудку доорендодавця, ні в якому разі за те, що ви проглянетеквартиру, не давайте гроші. Також не платіть гроші зарізні послуги агентства і робіть це до тих пір, поки непідпиште з власником відповідні документи.
А ще один вид шахрайства – це перездача квартири.Квартиру винаймають на добу -дві, ну а потім вже здається в так звану довгострокову оренду. Коли орендарі внесуть за місяць або два орендну плату і вселяться, а через день з’являються справжні хазяї квартири.
Також не варто довіряти агентствам, укладаючи договіроренди квартири з агентством. Краще договір укладати звласником. Якщо ви укладаєте договір з агентством, топодібна ситуація може обернутися для вас плачевно,тобто ви зможете втратити грошей, які ви заплатите за 2місяці оренди.
Поади для успішної оренди квартири
Якщо ви хочете квартиру орендувати без втрат, і прицьому гроші свої не віддати шахраям, ви повинніскористатися наступними правилами:
1. Спочатку перевірте фото квартири, а вже потімвирішуйте дзвонити вам по номеру, який вказаний воголошенні, чи ні.
2. Для того, щоб проглянути квартиру або скористатисябудь-якою іншою послугою агентства, ні в якому разі неплатити гроші.
3. Укласти контракт ви повинні тільки з хазяїном квартири. При власнику мають бути усі документи, які зможуть підтвердити право власності.