Київські квартири: скільки можна заощадити на купівлі столичної нерухомості?

15 Червня 2015 Спеціальні пропозиції

Сьогодні, як і завжди, в Києві найбільшим попитом користуються квартири економ сегменту, але так само популярністю користується і преміум-житло. Столичний ринок нерухомості розвивається і росте під час економічної кризи, на даний момент відновлено безліч старих проектів, які довгий час були закриті, планується безліч будівництв в майбутньому. Сучасні квартири в новобудовах європейського стандарту актуальні серед молодих сімей і приїжджих.
У літню пору року спостерігається спад на ринку нерухомості столиці, це пов’язано з тим, що падає і ділова активність в літній час. З цих причин власникам квартир доводиться робити досить непогані знижки на житло, які становлять близько 5-10%.
За даними експертів на сьогодні купити квартиру в столиці України можливо за досить прийнятну вартість, за двадцять п’ять тисяч доларів можливо купити цілком пристойну квартиру. Вона, звичайно ж, буде невелика, скоріш всього на перших поверхах будинків, які розташовуються біля або в радіусі 2-3 км від межі міста. Тихий спокійний район, де немає метушні столичних доріг і переповненого метро.
Для деяких людей цей варіант є просто ідеальним, але ось іншим людям, доведеться витратити більше грошей на купівлю житла. Ближче до центру однокімнатну квартиру можливо придбати за сорок тисяч доларів. У такому житлі буде комфортніше і затишніше, в районах, де розташовуються квартири за такою вартістю, досить розвинена інфраструктура, вони знаходяться поблизу ділових центрів Києва.
Бізнес-сегмент ринку нерухомості виглядає трохи інакше, власники такої нерухомості не завжди готові йти на великі поступки покупцям. Варто відмітити, що податки в цій ситуації відіграють вирішальну роль, власники квартир в новобудовах вимушені платити високий податок на нерухомість, тому купівля такого житла передбачає додаткові затрарты. На околиці міста ви можете придбати один квадратний метр площі за 1,2 тисяч доларів. У прицентральных районах ціна зростає до 1,4 тисяч доларів за квадратний метр.
Центр, як завжди, відрізняється високими цінами на нерухомість, тут ви купите один квадратний метр житлоплощі за три тисячі доларів.