Хто під забудову захопив під Києвом заповідний ліс

18 Серпня 2015 Спеціальні пропозиції

22 га території Чернечьего лісу під Києвом захопили, щоб там відкрити будівництво. Там вже навіть встановили огорожу, а територію цю охороняють озброєні охоронці.
Ходосіївська сільська рада є хазяїном території, де розташовані ці лісові угіддя. Зовсім нещодавно ці лісові угіддя були розбиті на 160 однакових ділянок, кожен з яких складає 12 соток. Експертам вдалося встановити, що ця земля належить навіть зараз, державному підприємству під назвою “Боярська ЛДС”.
Ще в далекому 2004 року землю цю вдалося отримати садовому товариству під назвою “Горобина”, а через деякий час Києво-святошинська адміністрація своє рішення, що стосуються виділення землі, відмінила, а потім виділила абсолютно іншу ділянку. А потім, після того, як змінилася влада, ця організація прийняла рішення вчинити захоплення також і недозволеної землі. На період 2004 року в суспільстві цьому було записано 156 чоловік.
Варто відмітити, що серед цих 156 людей є багато родичів відомих політиків. Серед найбільш відомих можна перерахувати таких людей, як законна дружина Адама Мартинюка – нардепа-комуніста, або ж рідний син Раїси Богатиревой. Є в цьому списку також син народного депутата Олександри Кужель. Не перераховуватимемо увесь список, але повірте, що відомих імен там дуже і дуже багато.

Читайте також: Як на дачі прописатися ?

А ось нинішній склад суспільства поповнився вже чиновниками. Ось, наприклад, на Віталія Володимировича Маликова і Олега Володимировича Фролова записані три земельні ділянки. А зовсім нещодавно президент своїм наказом призначив голові СБУ заступників, і вони виявилися повними тезками, як Фролова, так і Маликова. За твердженням активістів, стало відомо, щодо незаконного вирубування лісу причетні сім’ї Сергія Чеботаря, а також Олександра Турчинова. Саме вони там побудували свої маєтки. Не можна залишити не поміченим той факт, що знаходиться Чернечий ліс від міста Києва всього тільки на відстані п’яти кілометрів, його оточує село Лісники і село Ходосівка. Цьому урочищу збиралися присвоїти статус природоохоронного заповідника.