За якими розцінками продаються квартири в Дніпрі в останньому місяці літа?

25 Серпня 2015 Спеціальні пропозиції

У Дніпропетровську відзначається більше пропозицій з продажу житла, ніж самих продажів.
За заявою фахівців стає ясно, що на сьогодні купівля або продаж житла відбувається лише у разі повної необхідності. Попит на купівлю є, купують дешеві квартири з однією або з двома кімнатами.
Останніми місяцями вартість квартир в Дніпропетровську стала нижчою на 10 відсотків. Власники квартир при процесі продажу значно поступаються в ціні. Житла преміум класу також стали дешевше. Раніше площа квартири в сто квадратних метрів класу преміум коштувала 30-40 000 доларів, а зараз за таку просять 20-25 000 доларів. На околиці на даний момент можна відшукати об’єкт і за 12 000.

ТЕРМІНОВІ Новини нерухомості Дніпропетровська
Квартири бізнес-класу більше наявні в новобудовах або ж при центральних районах. На околиці таких пропозицій не знайти. У самому центрі Дніпропетровська «однушка» буде коштувати від 50 000 доларів, а трикімнатна – 100000 $.
Виходячи зі слів експертів, на економічну ситуацію ринку нерухомості робить вплив схід країни. Сьогодні продаж або придбання житла здійснюються тільки при гострій необхідності. Раніше купували квартири в якості розширення площі або ж удосконалення умов проживання, а зараз придбання здійснюється лише в необхідних ситуаціях. Громадяни Дніпропетровська продають свої житла тільки щоб поїхати закордон або ж для оплати кредитного боргу. Якщо на Донбасі ситуація піде в гірший бік, тоді попит на нерухомість впаде, а квартири стануть цінуватися нижче.