Рейтинг поширених шахрайських схем, при купівлі квартири в новому будинку

01 Жовтня 2015 Спеціальні пропозиції

Сьогодні будівельний бізнес являється один з найприбутковіших. На протязі вже дуже довгого періоду у великих містах не припиняється будівництво високих багатоповерхових будинків і споруд, які в наслідок стають торговими і розважальними, діловими центрами і офісними приміщеннями. Не треба також забувати і про житлові будинки, які найчастіше стали будуватися за межами міст, точніше на межах великих мегаполісів. Треба відмітити, що новобудови під Києвом сьогодні ростуть як гриби, і тепер, охочий купити квартиру в столиці, матиме великий вибір. Незважаючи на велику кількість новобудов, не так просто зробити свій вибір, тому як, кожен сьогодні знає, як легко попастися на вудку шахраїв, які тільки і чекають того, хто зважиться на придбання квартири у великому місті. Навіть юридично підковані люди дуже часто попадаються на пастки, розставлені людьми, які вирішили нажитися незаконним способом на тих, хто бажає придбати собі житло в мегаполісі.
Ви повинні знати деякі моменти на які ви в обов’язковому порядку зобов’язані звертати свою увагу. Є такі моменти, про які звичайна людина і не здогадується, а прописані ці моменти в документі, звичайній людині ні про що не скажуть. Ми вам постараємося доступною мовою пояснити, чого ви повинні побоюватися при купівлі квартири в новобудовах. Річ у тому, що забудовник найчастіше не будує будинок або ж споруду тільки за свій рахунок. Зазвичай туди також вкладається і підрядчик. Ви ж, у свою чергу, домовляєтеся саме із забудовником. Дуже часто відбувається так, що підрядник свариться із забудовником, і у забудовника, з рештою, немає ніякого права на квартиру, яку ви можливо вже придбали, і виходить, що ви просто можете у такому разі залишитися без квартири.
Новобудови за Києвом сьогодні досі недобудовані, а квартири там продані, так що будьте обережніші при купівлі такої квартири.
Ніколи не варто квапитися з такою справою. Ви повинні розуміти наскільки дорого вам може обійтися ваш поспіх, по своїй дурості і необережності ви можете втратити свої гроші, і при цьому не отримати нічого. Перш ніж купувати квартиру у будинку, який тільки звели, ви повинні перевірити наявність усіх комунікацій і при цьому звернути увагу, щоб проведені комунікації ще і працювали і були в справності. Якщо ж того ще немає, але вам пообіцяли, що незабаром тут усе зроблять, не варто навіть думати про те, що це може виявитися правдою.