У яких куточках світу житло продається найвигідніше?

27 Серпня 2015 Спеціальні пропозиції

Для українців, які можуть собі дозволити чимале вкладення капіталів в нерухомість, є велике число заманливих пропозицій в Україні. Але багато хто не бажає купувати житло на цьому ринку і шукає місце для вкладень на заході. Житло стало обходитися дорожче у багатьох європейських країнах. Фахівці відмічають, що такого роду ситуація буде помітна ще декілька років.
У Дубліні житло в порівнянні з торішнім положенням подорожчало на 16 відсотків, а все через те, що сталося зростання ВВП в країні. Тому що експерти говорять про те, що відбуватиметься її постійний розвиток, то і об’єкти нерухомості підвищуватимуться у вартості. На сьогодні попит на житло в Дубліні навіть більше ніж є пропозицій – всесвітні інвестори бачать столицю Ірландії досить привабливою для вкладень коштів.
Таллінн
У цій країні стрімкості в подорожчанні квартир не відзначається. Терміном з 2013 року подорожчання нерухомості піднялося на 9 відсотків. У цій країні також відзначається зростання ВВП, що і є значимим чинником, по якому відбувається підвищення цін.
Стамбул
Столицю Туреччини щороку відвідують громадяни інших країн з метою постійного проживання – число угод виросло на 4 відсотки. Зростання цін піднялося значно вище.