Вартість будинку Януковича на сьогодні

22 Вересня 2015 Спеціальні пропозиції

На Оболонській набережній продається будинок, який з чуток належить колишньому президентові Віктору Януковичу.
В цілому вартість нерухомості складає 1,4 млн. $ або ж 28,96 млн. грн. причому власник готовий поступитися потенційному покупцеві. Відповідно до останніх даних, покупець будинку вже є, причому йому доведеться вкласти чималу кількість фінансів в проведення ремонтних робіт і облаштування майна.
Оголошення про продаж цього будинку було виставлене ще на початку червня, де було вказано, що в маєтку три поверхи, площа складає 1200 кв.м. Також там є ділянка 8 соток, на якій є приміщення для проживання охорони і обслуговуючого персоналу. Також є прямий вихід до гольф-клубу, Оболонської набережної і облаштований внутрішній двір.
У особняку є цокольний поверх, де наявна технічна зона, спортивний зал, аквазона, а також робоча котельна. У всьому домі є автономне опалювання. На житлових поверхах також є усе необхідне – декілька спалень, кабінети, зимовий сад, ігрові кімнати, мансарда.
Цей будинок відносили до 33-го володіння Януковича, але в цьому особняку ніколи ніхто не жив. У поточному році будинок був викуплений Артуром Ростом’яном, що є близьким знайомим екс-президента.
Відмітимо, що вартість будинку набагато нижча ринкової. За останніми даними вартість маєтку, розташованого в цьому районі з меншою площею складає як мінімум в три рази дорожче.